Lid worden?

Een kijkje nemen

Uw kind een keer een kijkje laten nemen bij Jong Nederland de Fakkel kan door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@jndefakkel.nl). Onze vrijwilligers laten u weten in welke leeftijdsgroep uw kind het beste een ochtend of avond kan komen kijken. Als uw kind overtuigd is om lid te worden kunt u bij een Lees verder ยป

Bekijk pagina »

Aanmelden

Je kind aanmelden als lid kan per mail bij de ledenadministratie. Ook kun je het inschrijfformulier invullen en meenemen naar de volgende groepsbijeenkomst en afgeven aan een van de stafleden.

Bekijk pagina »

Contributie

Jong Nederland de Fakkel kent een maandelijkse contributie. Een activiteitenjaar bestaat uit 10 maanden. Voor de maanden juli en augustus hoeft geen contributie betaald te worden.

Bekijk pagina »

Afmelden

Lid uitschrijven Je kunt een lid uitschrijven via de volgende stappen: Stuur een mail naar de ledenadministratie (ledenadministratie@jndefakkel.nl). Geef het uiteraard ook even door aan de eigen stafleden. Afmelden voor groepsbijeenkomst Het afmelden voor een groepsbijeenkomst doe je bij de eigen stafleden.  

Bekijk pagina »