«

JN Vlooienmarkt zondag 29 april 2018

Op zondag 29 april 2018 organiseert Jong Nederland de Fakkel weer een vlooienmarkt. De vlooienmarkt vindt plaats op de Fakkellaan 1 in Eindhoven. We zijn geopend van 13:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis!

Bent u op zoek naar boeken, kleding, schoenen, knuffels, speelgoed, muziek, televisies of andere elektronica? Op onze vlooienmarkt is van alles te vinden. Bovendien is er een veiling voor de bijzondere items. De opbrengst van de vlooienmarkt komt volledig ten goede aan de lokale jeugdvereniging Jong Nederland de Fakkel. U steunt de vereniging door een bezoek te brengen aan de vlooienmarkt en door spullen beschikbaar te stellen.

Flyer vlooienmarkt vj2018 CONCEPT-v21 copy

Spullen voor de vlooienmarkt

Heeft u nog goede spullen over die wij op de vlooienmarkt kunnen verkopen? Bijna alles is welkom: van boeken en kleding tot speelgoed en kunst en van radio’s en tv’s tot tassen en schoenen. Let op: wij weigeren groot meubilair, witgoed, computers, computerschermen en afval!

Deze spullen kunt u afgeven op Fakkellaan 1. Dit kan op vrijdag 27 april 2018 tussen 9:00 en 21:00 uur en op zaterdag 28 april tussen 9:00 en 12:00 uur.

Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>