↑ Terug naar Over ons

Activiteiten

De jaarplanning voor het seizoen 2017 – 2018 is als volgt:

 

2 september 2017:                     Wijkfeest ‘Prinsejagt 1 & 2 en Driehoeksbos’

5 t/m 9 september 2017:           Start groepsbijeenkomsten

Datum volgt:                              Groepsweekenden

4 november 2017:                     Halloween

Open dag

Op de open dag maak je kennis met een jeugdvereniging die volledig in het teken staat van sport, spel, avontuur en ontspanning. Dit evenement is open voor iedereen en is voor huidige leden maar óók juist om nieuwe leden en stafleden te werven. Bij Jong Nederland de Fakkel maakt uw zoon of dochter met zijn/haar Lees verder »

Bekijk pagina »

halloween1

Halloween

Als het nieuwe seizoen is al even is begonnen, komen langzamerhand de donkere dagen in zicht. Het is weer tijd voor een leuke en spannende activiteit: Halloween. Snoep of je leven! In Amerika gaan kinderen met Halloween langs de deuren om snoepjes op te halen. Wij bij Jong Nederland de Fakkel organiseren een apart programma wat Lees verder »

Bekijk pagina »

936242_511478655567088_1420293716_n

Vlooienmarkt

Iedere lente organiseert Jong Nederland de Fakkel een vlooienmarkt waarbij de opbrengsten gebruikt worden om leuke en goede activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden. Normaal gesproken bent u iedere vrijdagavond tussen 20:00 uur en 22:00 uur van harte welkom om uw oude spullen bij ons clubgebouw in te leveren. Helaas is dat op dit Lees verder »

Bekijk pagina »

Kamp_2013_Mierlo

Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie houden wij ons zomerkamp. Op een locatie in de buurt bouwen we een tentenkamp op en zorgen we voor leuke activiteiten. Het is een week waar alle kinderen zich op verheugen.

Bekijk pagina »

Carnaval

Carnaval

Carnaval: in heel zuid Nederland een begrip. Natuurlijk vergeten wij dit niet bij Jong Nederland de Fakkel. Daarom organiseren wij een kindercarnaval. Elke groep is dan welkom om op die avond carnaval te komen vieren. Hier kun je gezellig met vrienden en vriendinnen komen in een speciaal carnavalskostuum, en word je meteen het middelpunt van Lees verder »

Bekijk pagina »

Overige activiteiten

Bekijk pagina »