«

»

JN Vlooienmarkt zondag 30 april 2017

Op zondag 30 april 2017 organiseert Jong Nederland de Fakkel weer een voorjaarsvlooienmarkt. De vlooienmarkt vindt plaats aan de Fakkellaan in Eindhoven van 13:00 tot 16:00 uur. De toegang is gratis en deze keer is er zelfs een zéér grote loterij! Dat mag u niet missen!

De opbrengst van de vlooienmarkt komt volledig ten goede aan de lokale jeugdvereniging Jong Nederland de Fakkel. U steunt de vereniging door een bezoek te brengen aan de vlooienmarkt en door spullen beschikbaar te stellen.

Flyer vlooienmarkt vj2017p1

Spullen voor de vlooienmarkt

Heeft u nog goede spullen over die wij op de vlooienmarkt kunnen verkopen? Bijna alles is welkom: van boeken en kleding tot speelgoed en kunst en van radio’s en tv’s tot tassen en schoenen. Let op: wij weigeren groot meubilair, witgoed, computers, computerschermen en afval!

Deze spullen kunt u afgeven op Fakkellaan 1. Dit kan op vrijdag 28 april 2017 tussen 9:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>