Vrijwilliger worden?

Onze afdeling wordt draaiende gehouden door ongeveer vijftig vrijwilligers; stuk voor stuk enthousiaste mensen die hun vrije tijd graag besteden binnen een gezellige jeugdvereniging. Zij doen er alles aan om de jeugd een fantastische groepsavond, carnaval, Halloween, Sinterklaas en zomerkamp te bezorgen.

Als vereniging zijn we continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken. We zoeken iemand die kan bijdragen aan onze missie: samen leuke en avontuurlijke activiteiten voor kinderen organiseren! Dus bent u of kent u iemand die op zoek is naar een leuke, actieve, creatieve en gezellige hobby? Kom met ons kennis maken! Bent u enthousiast en wilt u wat meer informatie? Stuur dan een e-mail naar pr@jndefakkel.nl.

Vrijwilliger of staflid worden

Onze afdeling wordt draaiende gehouden door ongeveer vijftig vrijwilligers; stuk voor stuk enthousiaste mensen die hun vrije tijd graag besteden binnen een gezellige jeugdvereniging. Zij doen er alles aan om de jeugd een fantastische groepsavond, carnaval, Halloween, Sinterklaas en zomerkamp te bezorgen. Als vereniging zijn we continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team Lees verder ยป

Bekijk pagina »

Stageplaatsen

Bekijk pagina »